Jag önskar världen vore rättvis!

Idag såg jag en riktigt rörade Film, jag fick direkt tårar i ögonen. Det är flickorna från juliaresan som har gjort den (om ni vill vet mer om dem så kan ni gå in på deras hemsida, www.jularesan.se )

Lite kort om flickorna i Juliaresan: Dem består av 4 tjejer som ibörjan var 5. När en av flickorna fick cancer och tyvärr inte klarade sig så bestämde de andra sig för att starta projektet Juliaresan. I somras så cyklade den en runda i Sverige för att samla pengar till barncancerfonden. Nu ska dom göra något likdande kolla på filmen så får ni se. Jag är verkligen imponerad av det dem gör och önskar dem ett stort lycka till på deras resa!

Denna film berör mig också väldigt mycket för att min vän Julia Lindgren är med. Jag och hon gick på samma skola och umgicks en hel del när vi var små på fritids. Hon är verkligen en tjej jag mins, alltid glad, rolig och så oerhört snäll. Men tyvärr fick Julia cancer, och förlorade kampen.

Jag saknar dig så och tänker på dig varje dag, jag hoppas du har det bra och att du har en egen häst som du drömt om.

Klicka här om du vill se filmen. Som jag tycker att du borde göra för den är värd att se!

Kramar från Clara

 

One thought on “Jag önskar världen vore rättvis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *