SOMMARLOV!

Som jag har längtat, helt sjukt! Kommer bli så fruktansvärt skön, och hoppas verkligen jag hinner fota mycket den här sommaren.

Jag skulle ha lagt upp bilder på gårdagen, men såklart så har jag glömt kameran hos kusinen, hur klantigt? Men dem kanske kommer sen :)juni 591

juni 599

Bilder sen förra året. (oredigerade)

Skolåret gick verkligen snabbt! Kan inte förstå? Jag minns så väl dagarna för ett år sedan, det var de sista dagarna med klassen, vi gick i 6:an och till hösten skulle vår klass splittras och alla skulle börja på en ny skola. Inte förrän nu kan jag förstå, herre gud vad jag saknar dem! Vi var som en familj. Man tänkte inte då på att det aldrig mer att vi aldrig mer skulle få vara tillsammans. haha jag fäller nästan tårar, saknar dem verkligen!

 

One thought on “SOMMARLOV!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *