Betyg.

Hahhaha kunde nog inte kollat igenom texten så mycket förra året…

Nu har vi i alla fall jullov, kom hem med besvikna betyg igår, helt seriöst jag har 9 stycken B, det är så jobbigt att aldrig kunna nå upp till det högsta. Har endast 2 stycken A. Jag skiver inte det här för att skryta eller nått sådant för jag vet mycket väl att det är många som skulle vara nöjda med dem betygen. Jag är verkligen inte det, får bara en klump i magen varje gång jag tänker på det. Känns alltid som jag är den som aldrig når ända upp, ligger alltid det lilla steget under. Varför lyckas jag aldrig med någonting?! Grymt frustrerande, kände också att jag hade ett bra betyg inom räckhåll men snubblade på mål snöret två dagar innan betygen sattes. Hahaha jag vet att det här inte är några slutbetyg men vill få bekräftelse.

Oj vilket tråkigt och dystert inlägg det blev. En sak som piggar upp mig rätt rejält är att imorgon får jag träffa min underbara idag, saknat henne så. september 163

 

One thought on “Betyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *