Sommaren med iPhone.

Juni mobilbilder 6671.Ellen på väg för att bada efter en dag på sommarjobbet//2.Bränna efter första jobbdagen, haha// 3.Sool// 4.Fina hästar i en hage// 5.Ellen&jag fikar på bryggan// 6.Solnedgång// 7.På väg för att bada// 8.En full brygga med solande brudar// 9.På Liseberg. Juli mobilbilder 1761.Jag och fina Johanna tog en båttur// 2.Godaste glassen// 3.En spontan bild bara sådär// 4.Johanna fiskar// 5. Var hos Ida och det var såna skylltar överallt (!??)// 6.Klappar hästar// 7.Badade massor hos Ida när jag var där i somras// 8. Höbalar// 9.Johannas söta kattunge.

Juli mobilbilder 2121.Så fint i Halmstad// 2.Fotar på kvällen när vi var där// 3.Solen var så fin där borta// 4.Sten, haha tycker stenar är så snygga, kolla deras mönster.

IMG_53881.Där vi åker sådär banan, eller vad det heter// 2. HAHA var så kul, blev som barn på nytt// 3. Jag ror båten och får vara betjänt medans Johanna leker kung, haha// 4.Allt godis som vi tog med när vi övernattade i klubbstugan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *